Please copy and paste here your remarketing code.
Baby Hygiene 250 ml Zväčšiť

Baby Hygiene 250 ml

Cumlík alebo hračka je zase na zemi, malé ručičky často ochytajú špinavé predmety a potom šup prstíky do úst .... tento bezkonkurenčný ekologický prípravok vyrobený na Slovensku musí mať každá mamička.

Viac detailov

dez-baby-8344-250

ks

4,34 €

Výpredaj AKCIA!

-30%

6,20 €

Slovenský výrobokCumlík alebo hračka je zase na zemi, malé ručičky často ochytajú špinavé predmety a potom šup prstíky do úst .... tento bezkonkurenčný ekologický prípravok vyrobený na Slovensku musí mať každá mamička.

Je skvelým pomocníkom nielen do domácnosti ale aj na cesty, výlety a bežné prechádzky, ktorý netreba oplachovať.

Balenie je prenosná fľaška s rozprašovačom, čo zabezpečuje rovnomernú aplikáciu na rôzne povrchy. Je najlepšou alternatívou na všetky detské predmety - cumlíky, hračky, fľašky, jedálenské stoličky, madlá, prebalovacie pulty, nočníky.

Je vhodný od narodenia. Nakoľko je kyselina chlórna súčasťou imunitného systému, čistí a chráni prirodzenou cestou. Je vhodný aj na citlivú pokožku. Unikátne účinky zároveň bojujú voči patogénnym mikroorganizmom (baktérie, vírusy,...). Je neparfumovaný, bez alkoholu, bez pridaných farbív, formaldehydu, fenolu alebo amóniových zlúčenín. Čistí a chráni prirodzenou cestou, nedráždi a neškodí pokožke. Rýchlo schne a nelepí.Antibakteriálna a antifungicídna účinnosť dokázaná EN1276.

  • čistí a dezinfikuje detské predmety
  • vhodný pre cumlíkny, hračky, fľaše, príbory
  • vhodný pre všetky povrchy
  • skvelý pomocník na cesty a výlety
  • rýchly a okamžitý účinok
  • nedráždi pokožku
  • neškodný pre ľudský organizmus
  • bez alkoholu a farbív
  • netoxický, odbúrateľný, prírodný, vhodný od narodenia
  • odstraňuje 99,9% baktérií, plesní a húb


Objem: 250 ml

Návod na použitie: Denzin Baby Hygiene je pripravený na okamžité použitie. Denzin Baby Hygiene naneste priamo na povrchy, aby boli dostatočne vlhké. Nechajte pôsobiť 60 sekúnd, zaručený antibakteriálny a antifungicídny účinok. V prípade potreby vysušte utierkou. Neoplachovať. Dezinfekčný účinok nastáva okamžite. 

Zloženie: obsahuje kyselinu chlórnu v množstve menšom ako 0,01%.

Skladovanie: Skladujte v pôvodnom obale na chladnom a suchom mieste od +5 do 35 stupňov. Chráňte pred mrazom a vlhkosťou. Neskladujte spolu s potravinami, nápojmi a krmivami pre zvieratá. Nemiešajte s inými látkami a uchovajte mimo horľavých látok a chemikálií. Dátum spotreby uvedený na obale.

Upozornenie: Zmes nie je toxická. Ak Vám teda záleží na vlastnom zdraví a ochrane životného prostredia používajte pre Vaše detičky túto radu. Neškodí pokožke. Neboli preukázané žiadne ťažkosti.Pri výnimočných prípadoch vyhladajte lekára. Uchovajte mimo dosahu dosahu detí. Obal vyčistite a odovzdajte do separovaného odpadu. Zákaz opakovaného použitia obalu.

Zoznam zložiek detergentov podľa nariadenia ES č. 648/2014 o detergentoch

Odkaz na stránky Pharmacos Európskej komisie obsahujúce porovnávacie tabuľky medzi názvom INCI, Európskeho liekopisu a čísla CAS: http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/cosing

DENZIN BABY HYGIENE: AQUA, HYPOCHLOROUS ACID

Certifikovaný výrobok, testovaný v štátnych laboratóriách za najprísnejších podmienok, registrovaný na MH SR.

  • Objem 250 ml
  • Krajina pôvodu Slovensko
  • Vôňa neparfémované

Napíšte recenziu / hodnotenie

Baby Hygiene 250 ml

Baby Hygiene 250 ml

Cumlík alebo hračka je zase na zemi, malé ručičky často ochytajú špinavé predmety a potom šup prstíky do úst .... tento bezkonkurenčný ekologický prípravok vyrobený na Slovensku musí mať každá mamička.

Napíšte recenziu / hodnotenie