Please copy and paste here your remarketing code.
SpaPure 250 ml Zväčšiť

SpaPure 250 ml

Univerzálny tekutý prípravok na báze alkoholu so živou magnéziovou soľov pre okamžité použitie. Rýchlo a účinne odstraňuje 99,9% vírusov, baktérií a plesní, účinný aj voči COVID-19, nezanecháva zápach. 

Viac detailov

dez-alkospa-3143-250

ks

3,90 €

Slovenský výrobokDenzin SpaPure je univerzálny tekutý prípravok na báze alkoholu so živou magnéziovou soľov pre okamžité použitie. Rýchlo a účinne odstraňuje 99,9% vírusov, baktérií a plesní, účinný aj voči COVID-19, nezanecháva zápach. 

Je skvelým pomocníkom nielen do domácnosti ale aj na cesty, výlety a bežné prechádzky, ktorý netreba oplachovať. Vhodný pre domáce aj profesionálne použitie. Po použití ruky zostávajú hydratované a chránené pred choroboplodnými zárodkami. Nedráždi a neškodí pokožke. 

Balenie je prenosná fľaška s rozprašovačom, čo zabezpečuje rovnomernú aplikáciu na rôzne povrchy. Skvelý pomocník do každej domácnosti, kancelárie, výrobne, predajne, obchodu či ambulancie. 

  • na ruky a povrchy
  • napomáha pri liečbe kožných problémov
  • udržiava pokožku zdravú
  • urýchľuje hojenie rán
  • ukľudňuje pokožku
  • účinne a rýchlo dezinfikuje
  • s obsahom alkoholu min. 70%
  • odstraňuje 99,9% baktérií, plesní a húb
  • účinok už za 30 sekúnd


Objem: 250 ml

Návod na použitie: pripravený na okamžité použitie. Neriediť! Naneste rozprašovačom a nechajte 30 sekúnd pôsobiť do uschnutia. Neoplachovať! Nepoužívať na alkohol-citlivé povrchy (napr. akrylové sklo). Otestujte stálosť farby na textíliách pred použitím. 

Obsahuje živú magnéziovú soľ. 

Upozornenie: Nebezpečenstvo! Veľmi horľavá kvapalina a pary. Spôsobuje vážne podráždenie očí.  Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.  Uchovávajte mimo dosahu detí.  Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov horenia. Nefajčite. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Uchovávajte na dobre vetranom mieste. Uchovávajte v chlade. Zneškodnite obsah/nádobu v súlade so zákonom o odpadoch. Zákaz opakovaného použitia obalu. 

Zoznam zložiek detergentov podľa nariadenia ES č. 648/2014 o detergentoch
Odkaz na stránky Pharmacos Európskej komisie obsahujúce porovnávacie tabuľky medzi názvom INCI, Európskeho liekopisu a čísla CAShttp://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/cosing
DENZIN: ETHANOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCERIN, HYDROGEN PEROXIDE

Na vyžiadanie zasielame karty bezpečnostných údajov.

Certifikovaný výrobok, testovaný v štátnych laboratóriách za najprísnejších podmienok, registrovaný na MH SR.

  • Objem 250 ml
  • Krajina pôvodu Slovensko
  • Vôňa neparfémované

Napíšte recenziu / hodnotenie

SpaPure 250 ml

SpaPure 250 ml

Univerzálny tekutý prípravok na báze alkoholu so živou magnéziovou soľov pre okamžité použitie. Rýchlo a účinne odstraňuje 99,9% vírusov, baktérií a plesní, účinný aj voči COVID-19, nezanecháva zápach. 

Napíšte recenziu / hodnotenie