Please copy and paste here your remarketing code.


Masáž prospieva telu aj duši

Masáže

 
     Masáž je veľmi príjemná forma relaxu. Nielenže pomáha pri zdravotných problémoch, ale keď si dáme záležať na správnej atmosfére, môže byť podľa vašej voľby zmyselná, erotická alebo len takým balzamom na dušu. Ak máte zdravotné problémy, tak je samozrejme najlepšie navštíviť odborníka, ale ak chcete iba príjemne zrelaxovať, tak to bude určite príjemnejšie len vo dvojici.

Nezabudnite na sviečky, príjemnú vôňu, pomalú hudbu a hodí sa aj masážny olejček. Odstránenie únavy, napätia a stresu snáď ani nemôže byť príjemnejšie. 

Masáž

O tej najvhodnejšej masáži pre vás na mieru sa poraďte so skúseným masérom. My vám ponúkame stručný prehľad najznámejších masážnych techník.
O vhodnej masáži sa treba poradiť v masážnom salóne, kde by mal skúsený masér vedieť poradiť vhodný druh. Niektoré masáže sú totiž pri niektorých chorobách zakázané, a môžu tak urobiť viac škody ako úžitku.


Švédska masáž

Masér trie a hnieti svaly a tým ich uvoľňuje. Pomáha pri nespavosti, odbúrava stres, podporuje látkovú výmenu v tele a uvoľňuje aj stuhnuté svaly. 

Bowenova masáž

Uvoľňuje stres a napätie zo svalov a spočíva v sérii jemných, presne určených pohybov. Tie v tele aktivizujú jeho prirodzené regeneračné a hojivé mechanizmy.

Masáž chodidielMasáž chodidiel

Chodidlo má veľa akupresúrnych bodov, ktoré sú prepojené s rôznymi orgánmi alebo časťami tela. Ich stláčaním sa stimulujú jednotlivé funkcie orgánov a tak nastáva liečba problému.

Masáž s aroma olejmi

Masér vyberie vhodný druh esenciálneho oleja, ktorý vtiera do pokožky. Takáto masáž priaznivo pôsobí na nervový systém, ale aj vnútorné orgány. 

 

Lymfatická drenáž

Oddplavuje teda škodliviny z organizmu, čím pomáha pri odstraňovaní celulitídy. Pri masáži masér špeciálnymi dotykmi rozprúdi lymfatický systém. Masáž zbavuje svalových kŕčov a bolesti svalov a odstraňuje aj nespavosť, bolesti hlavy a odporúča sa pri problémoch s krvým obehom. 


Thajská masáž

Odstraňuje napätie a bolesť svalov a spája v sebe preťahovanie rôznych častí tela a stimulovanie tlakových bodov. Začína sa masážou chodidiel, kde cez tlaky na reflexné body masér uvoľní napätie zo svalov. 

Masáž

Ajúrvédska masáž

Uvoľňuje fyzické aj psychické napätie. Vyplavuje z tela škodlivé látky, pômáha pri celulitíde a upravuje krvný tlak. Začína sa liatím teplého oleja na hlavu počas toho masér masíruje pokožku hlavy, pokračuje sa masážou tvárou a tela.

Čínska masáž

Spočíva v kombinácii tlaku rúk, masážnych techník a vibrácií na akupunktúrne body, čím sa stimuluje prúd energie. Zbavuje bolestí chrbtice, kĺbov, svalov, mogrén, bolestí hlavy a vyčerpania z práce. 

Shiatsu

Používa sa pri nej princíp masáže a akupresúry zároveň. Masér uvoľňuje energetické bloky, ktoré sú nasedkom stresu a napätia. Určená je najmä pre ľudí, ktorých trápi bolesť chrbtice a natiahnuté svaly. 

Masáž kameňmiMasáž s kameňmi

Masér telo naolejuje a hladí teplými lávovými kameňmi, na záver studenými mramorovými. Teplo a chlad podporujú prekrvenie tela.

Zvuková masáž

Prináša hĺbkové uvoľnenie,ale pomáha aj pri bolestiach chrbtice, kožných problémoch a hormonálnych poruchách. Počas masáže na telo položia rôzne veľké kovové misky a jemnými údermi do nich masér vyvoláva zvuky. Tóny z úderov obnovujú prerušené toky energie v tele a tým sa liečia zdravotné aj psychické problémy.

Masáž s bankami

Masér prikladá na telo sklenné banky. V nádobkách sa vytvára podtlak, čím sa prekrvuje koža a praskajú drobné vlásočnice, čím sa z tela odplavujú škodlivé látky a uvoľňujú sa stuhnuté svaly. Pomáha pri stuhnutých svalov na krku a chrbáte, problémoch so žalúdkom a črevami ale aj zápale kĺbov, vysokom krvnom tlaku a migrénach.

TIPY PRE DOKONALÚ MASÁŽ:


Relax