Please copy and paste here your remarketing code.


Medová kozmetika vyživuje pleť a regeneruje vlasy!
 

Med je už stáročia známy ako prírodný liečiteľ. Už starí Egypťania ho používali ako protizápalový prostriedok, keďže med pôsobí na rany ako peroxid vodíka – dezinfikuje a pomáha tvorbe bielych krviniek. Med však nemá len zdravotné, ale aj estetické účinky a tak aj samotná Kleopatra používala med ako výživnú pleťovú masku pre zvýraznenie svojej krásy.med - ilustračný obrázok 

Na tradície starých Egypťanov sa v súčasnosti začína opäť nadväzovať a medové výrobky sa stávajú čoraz populárnejšími. Vyrábajú sa medové krémy, gély, telové maslá a mlieka s medom, medové šampóny, sprchové gély alebo aj medové mydlá. Med nielen posilňuje imunitu aj srdce, podporuje trávenie, zbavuje organizmus jedov, ale je aj vynikajúcim prostriedkom na zlepšenie kvality pleti aj vlasov.

Zvláčňujú pleť a dodávajú jej zdravý vzhľad. Krémy na tvár s medom pleť výborne zvláčnia a dodajú jej zdravý vzhľad. Med sa pridáva tiež do pleťových masiek, vtedy med pôsobí vyživujúco a dodáva pleti dôležité minerály a vitamíny. Pre ľudí, ktorí majú problém so suchou pokožkou môže byť perfektným pomocníkom telové mlieko s medom, ktoré vďaka svojim hydratačným účinkom, výrazne pomôže pokožke celého tela. Gély s medom sú zas vhodné na tvár a dekolt ako jemná a účinná starostlivosť. Veľmi obľúbené sú aj mydlá s medom, ktoré nielenže pokožku dôkladne zbavia nečistôt, ale pravidelným používaním jej dodajú žiarivý a zdravý vzhľad. Práve tu je vidieť skĺbenie estetického a zdravotného účinku kozmetiky z medu. Špecifická vôňa kozmetiky na báze medu upokojí nielen pokožku, ale aj psychiku.

medová kozmetika 
Pre zdravé a lesklé vlasy. Ak sú vlasy poškodené horúcim vzduchom, nesprávnymi kozmetickými prípravkami alebo klimatickými zmenami aj tu môže byť med skvelým pomocníkom. Šampóny s medom sú vhodné predovšetkým na poškodené vlasy, ale aj na vlasy, ktoré stratili svoju pružnosť a lesk. Vďaka medu v šampóne budú vlasy vyživené, lesklé a zdravé. Samozrejme nečakajte hneď zázraky. Určite nestačia dve použitia. Treba byť trpezlivý a šampón používať pravidelne. Medové šampóny pôsobia pozitívne aj proti svrbeniu hlavy a lupinám a rovnako napomáhajú aj regenerácií vlasov.