Please copy and paste here your remarketing code.

 Lovers

Vôňa, ktorá vás nakopne a zaručí lepší sex
 


Prepadá vás únava a nemáte silu niečo robiť a nie to sa ešte milovať? Privoňajte si k vanilke, škorici, jazmínu alebo káve. Zažijete takmer extázu. Rozoznávame asi štyritisíc rôznych vôní. Ich blahodárne účinky využívali liečitelia už v dávnych dobách. Nie je sa čo diviť, vedia liečiť, meniť náladu, ale niektoré z nich výrazne pôsobia na sexuálny apetit. 

VANILKAVanilka

Je to silné afrodiziakum. Už samotná vôňa je plná erotiky. Keď ju pridáte do jedla, alebo nápoja, zažijete dvojnásobnú slasť. Nie nadarmo býva tak často prímesou perfémov. Dajte si pár kvapiek vanilkového olejčeka na krk a na partnera budete pôsobiť ako magnet. 

ŠKORICAŠkorica

Keď je vonku treskúca zima, nie je nič lepšie ako si dať pohár vareného vína s poriadnou dávkou škorice. Toto obľúbené vianočné korenie sa v Ázii používa na zahriatie. Spoločne s horúcim nápojom vás doslova rozpáli. Najlepšie je, keď ho budete popíjať niekde v súkromí spoločne so svojim partnerom. Veľmi rýchlo sa dostavia tie správne účinky.  

JAZMÍNJazmín

Kvet jazmínu povzbudzuje naše zmysly, hlavne tie erotické. Jazmínový čaj odoženie včetky chmáry. Chcete si zaistiť vášeň, kvapnite trochu éterického olejčeka s vôňou jazmínu do aromalampy, alebo do horúceho kúpeľa. Podľa možností si ho daprajte vo dvojici. Úspech je určite zaručený.    

KÁVAKáva

Mnohí z nás bez nej nemôžu fungovať. Ráno nás preberie, doobeda zlepší náladu, poobede si pri nej radi posedíme s priateľmi. Hovorí sa, že vraj u žien zvyšuje chuť na sex. A to preto, že stimuluje časť mozgu, ktorá pôsobí na sexuálne vzrušenie. Nemusíte sa kávou hneď prelievať, stačí si privoňať k čerstvo zomletej káve. Už samotná vôňa vás povzbudí a navodí príjemné pocity. Nemusíte sa navyše báť škodlivých účinkov.  

NÁŠ TIP:Aromaterapia

Kúpte si rôzne voňavé olejčeky a vyberajte si z nich podľa momentálnej nálady. Môžete ich použiť do aromalampy, na masáž, ako prísadu do kúpeľa, alebo ich inhalovať. Len pozor na to, že sú veľmi koncentrované. Väčšinou je ich treba riediť. V prípade inhalovania s vodou, do kúpeľa ich zmiešať s trochou mlieka a na masáž použite kvalitný olivový olej. Stačí pár kvapiek voňavej silice a uvidíte čo to s vami spraví.