Please copy and paste here your remarketing code.


Máte problém so spánkom, nemôžete zaspať a v noci sa budíte?

Tu je tip na zaspávanie s vôňou vôkol seba.


Bylinný vankúšikVôňa byliniek vám môže pomôcť upokojiť telo i myseľ a vám sa určite podarí jednoduchšie zaspať. Aromaterapia určite zaberá, stačí si zaobstarať voňavý bylinný vankúšik a prevoňať si miestnosť, v ktorej spíte. Vnesie do nej príjemnú a pokojnú atmosféru v ktorej sa vám bude zaspávať omnoho ľahšie.
Či už budete spať priamo na voňavých bylinkách, alebo si ho položíte na noc vedľa seba záleží len na vás. Spanie na takomto vankúšiku nie je vhodné natrvalo, pretože sa môže rýchlo zničit.
Ak sa vám bude zdať, že intenzita vône už nie je dostatočná, stačí v ňom len trochu bylinky pomrviť a premiešať a je zas ako nový.


Na spánok sú najlepšie bylinky ako: levanduľa, chmeľ, medovka, mäta, rumanček, tymián ...

Levanduľa: známa svojimi upokojujúcimi účinkami už od nepamäti, je vhodná do miestnosti, v ktorom má vládnuť pokoj a dobrá atmosféra. Levanduľa je dnes veľmi populárna bylinka.

Chmeľ: aj táto rastlina je vhodná na plnenie bylinných aromatických vankúšikov, má výborné uspávacie účinky aj keď každému nemusí byť jeho vôňa príjemná. Vo vankúšiku kde je zmes bylín sa určite stratí jeho výrazná vôňa.

Medovka: na upokojenie nervov sa z nej varia čaje, vám môže poslúžiť táto bylinka vo vonnom vankúšiku na zaspávanie.

Najlepšie kombinácie vôní pre pokojný spánok:

1. levanduľa, chmeľ, mäta, rumanček, rozmarín, borovicové ihličie, aníz a majorán
2. aníz, mäta, medovka, fenikel, kamilka, tymián, chmeľ, levanduľa, šalvia, rozmarín

Pre upokojenie je vhodná kombinácia vôní:

silice zo santalového dreva, cédru, citrónovej trávy, citrónu, mandarínky či levandule

Pre deti sú vhodné:

aníz, kôra mandarínky, pohánka alebo špalda, mandarínková aróma

Levanduľový vankúšikBylinný vankúšik si môžete vyrobiť aj sami, len potrebujete na to vhodné bylinky, arómy a všetko potrebné k zhotoveniu. Z bavlnenej látky, ľanu alebo hodvábu ušijete vankúšik, ktorý naplníte zmesou voňavých byliniek a nakoniec otvor zašijete. Takéto bylinné vankúšiky si môžete zaobstarať aj z obchodu, alebo z e-shopu a nemusíte sa starať o to kde zoženiete suroviny na jeho výrobu.

Voňavý vankúšik môžete použiť aj na prevoňanie šatníka, na to sú vhodné mini vankúšiky, ktoré sa zavesia do šatníka, alebo vložia medzi prádlo. Levanduľový vankúšik je vhodný na odpudzovanie molí, alebo len tak si ho vložiť pod vankúš, na ktorom spíte.

Tu na našom e-shope si môžete kúpiť bylinný vonný vankúšik.
http://www.rajvoni.sk/17-vonave-vankusiky 


Máme vlastný sklad!
Na Vami objednaný tovar už nemusíte čakať dlhé dni ako v iných eshopoch.

Šetríme prírodu!
Na balenie vašich objedná- vok používame recyklované krabice, čím šetríme prírodu a aj vaše peniaze, pretože balné máte u nás zadarmo.

Kontaktuje nás

Telefonická HOTLINE - prac. dni 9.00 - 17:00