Please copy and paste here your remarketing code.
Ecopure 500 ml textil Zväčšiť

Ecopure 500 ml textil

Použitie na všetky druhy textilu, na rúška, oblečenie, matrace, bielizeň, obuv, deky, prádlo,... Účinok už za 60 sekúnd. Vhodný do domácnosti, škôlok, nemocníc, hotelov, penziónov, reštaurácií, ... 

Viac detailov

dez-eco-t3099

ks

4,88 €

Výpredaj AKCIA!

-25%

6,50 €

Slovenský výrobokEco-friendly rada dezinfekcií, ktorá zabezpečuje excelentnú starostlivosť o vás a veci, ktoré máte radi a životné prostredie.

Ekologická dezinfekcia bez obsahu alkoholu a chlóru.

Hlavná výhoda tejto dezinfekcie je, že je netoxická a nedráždi dýchacie cesty a je šetrná pre pokožku. Ide o biologicky rozložiteľný prostriedok a nemá negatívne účinky na životné prostredie. Dezinfekčný prostriedok má antibakteriálne a antifungicídne účinky na všetky povrchy. Odstraňuje baktérie, plesne a huby. Nezanechá fľaky.

Použitie na všetky druhy textilu, na rúška, oblečenie, matrace, bielizeň, obuv, deky, prádlo,... Účinok už za 60 sekúnd. Vhodný do domácnosti, škôlok, nemocníc, hotelov, penziónov, reštaurácií, ... Jeho aplikáciou si ušetríte čas, zdravie a prostredie. Obsahuje zmes kyseliny chlórnej a vody. Táto zmes je absolútne neškodná a účinná.   

  • Vhodný na všetky druhy textilu
  • na oblečenie, rúška, autosedačky, matrace, posteľnú bielizeň, obuv...
  • netoxický, odbúrateľný, prírodný
  • šetrný k prírode, bez alkoholu
  • nezanecháva fľaky
  • vhodný do domácnosti aj pre profesionálov
  • nedráždi pokožku
  • efektívny proti COVID-19
  • na dlhodobé používanie

Objem: 500 ml

Návod na použitie: Používajte na všetky druhy textilu, na rúška, oblečenie, matrace, bielizeň, obuv, deky, prádlo, ... Stačí nastriekať a počkať 60s. Vhodný do domácnosti, škôlok, nemocníc, hotelov, penziónov, reštaurácií, ...

Účinná látka: Kyselina chlórna získaná elektrolýzou z bežnej soli.

Skladovanie: Skladujte v pôvodnom obale na chladnom a dobre vetranom mieste. Chráňte pred mrazom a vlhkosťou. Nemiešajte s inými látkami a uchovajte mimo horľavých látok a chemikálií. Dátum spotreby uvedený na obale.  

Upozornenie: Zmes nie je klasifikovaná ako nebezpečná. Neboli dokázané žiadne komplikácie. Vždy stačí len vypláchnuť vodou. Uchovajte mimo dosahu detí. Obal opláchnite a odovzdajte do separovaného zberu.

Certifikovaný výrobok, testovaný v štátnych laboratóriách za najprísnejších podmienok, registrovaný na MH SR.

  • Objem 500 ml
  • Krajina pôvodu Slovensko
  • Vôňa neparfémované

Napíšte recenziu / hodnotenie

Ecopure 500 ml textil

Ecopure 500 ml textil

Použitie na všetky druhy textilu, na rúška, oblečenie, matrace, bielizeň, obuv, deky, prádlo,... Účinok už za 60 sekúnd. Vhodný do domácnosti, škôlok, nemocníc, hotelov, penziónov, reštaurácií, ... 

Napíšte recenziu / hodnotenie

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt si tiež kúpili:

Máme vlastný sklad!
Na Vami objednaný tovar už nemusíte čakať dlhé dni ako v iných eshopoch.

Šetríme prírodu!
Na balenie vašich objedná- vok používame recyklované krabice, čím šetríme prírodu a aj vaše peniaze, pretože balné máte u nás zadarmo.

Kontaktuje nás

Telefonická HOTLINE - prac. dni 9.00 - 17:00