Please copy and paste here your remarketing code.


Doprava a poštovné

Tovar zasielame ako zásielku Slovenskou poštou podľa požiadavky na dobierku alebo po platbe vopred na bankový účet. Ceny poštovného sú stanovené podľa cenníka Slovenskej pošty s ohľadom na celkovú hmotnosť odosielanej zásielky.

Predpokladanú cenu poštovného za aktuálne vložený tovar v košíku je možné si priebežne kontrolovať 

Výslednú cenu poštovného automaticky vypočíta systém podľa hmotnosti tovaru a bude uvedená v poslednom kroku pred dokončením objednávky, kde si zákazník zvolí spôsob doručenia a spôsob platby (ešte pred záväzným potvrdením objednávky).

Balík

 BALÍK : 

 do 5 kg   5 - 10 kg 
4 € 5 €

Doručenie ako balík na adresu (kuriér):

Najpohodlnejší spôsob doručenia Vašej objednávky. Vhodný pre malé aj väčšie objednávky až do 30kg. Balík Vám bude doručený domov, alebo do práce poštovým kuriérom. Pri objednávke je dôležité uviesť mobilný telefonický kontakt, aby ste mohli byť v deň doručenia kontaktovaný dopravcom. Dodanie druhý pracovný deň po dni odoslania.


 
 do 5 kg   5 - 10 kg 
3 € 4 €

Doručenie ako balík na poštu:

Tento spôsob doručenia je cenovo veľmi výhodný, vhodný je teda pre tých, ktorí chcú za dopravu zaplatiť čo najmenej a nevyžadujú dodanie priamo domov. Váš balík bude doručený na Vami vybranú poštu, kde bude uložený. Prevziať si ho môžete, kedy Vám to bude vyhovovať (max. do 14 dní). Vhodný pre malé aj väčšie objednávky až do 30kg. Pri objednávke je nutné uviesť mobilný telefonický kontakt, kam Vám bude zaslané avízo spolu s číslom zásielky, na základe ktorého Vám bude balík na pošte vydaný. Dodanie na vybranú poštu druhý pracovný deň po dni odoslania.


Poplatok za dobierku : 1,20 €

-------------------------------------------------------------------------

Uvedená ceny sú za odoslanie zásielky pri platbe iným spôsobom ako dobierka. Ak si prajete platiť prostredníctvom dobierky, bude pripočítaný poplatok 1,20€, ktorý za túto službu učtuje Slovenská pošta

Odosielame každý pracovný deň medzi 11:00-12:00 hod.
Vašu objednávku (v závislosti na hodinu vytvorenia objednávky) vybavíme zvyčajne v deň objednania, alebo nasledujúci pracovný deň, v ojedinelých prípadoch do max.3 dní.
O odoslaní Vás informujeme emailom. Zároveň Vám zašleme podacie číslo zásielky, na základe ktorého si viete pohyb Vašej objednávky odsledovať na stránke Slovenskej pošty.



Šetríme prírodu!
Na balenie vašich objednávok používame recyklované krabice, čím šetríme prírodu a aj vaše peniaze, pretože balné máte u nás zadarmo.


Pri nákupe nad 80€ je poštovné zadarmo.


Tovar odosielame do 3 dní, spravidla ale hneď na druhý deň. Tovar je vždy bezpečne a poctivo zabalený, aby sa predišlo poškodeniu pri preprave. Pri prípadnom poškodení nás bezodkladne informujte. Poškodenie obalu je nutné hneď reklamovať na príslušnej pošte alebo u kuriéra, ktorý Vám zásielku doručil.

Cenník platný od 1.3.2022     Uvedené ceny platia pri zasielaní v rámci SR.