Please copy and paste here your remarketing code.


Prírodné mydlá - ako si vybrať


V našom e-shope Vám ponúkame olivové a glycerínové mydlá. Mydlá sú vyrobené ručne a podľa špeciálneho receptu, ktorý sa používa už dlhé roky. Pri výrobe týchto mydiel sa nepoužívajú žiadne stroje ani priemyselne vyrobené mydlové základy. Všetky tieto mydlá sú vyrobené zo surovín, ktoré sa bežne nachádzajú v prírode a z toho aj pochádza ich názov - prírodné mydlá. Do mydiel nie sú pridané žiadne konzervačné látky ani chemické farbivá.

Pri výrobe týchto mydiel sú využité vlastnosti cenných rastlinných olejov, ich prírodnej sily a ošetrujúcich účinkov. Základom sú rastlinné oleje - olivový, kokosový, palmový. Pri výrobe sa do nich pridávajú látky ako prírodný cukor, destilovaná voda, čistý rastlinný glycerín či rastlinný vosk. A odkiaľ pochádza ich krásna vôňa? Žiadne syntetické arómy, len čisté, vysokokvalitné esenciálne oleje. Len vďaka rokmi odskúšaným výrobným postupom a vhodnej kombinácií surovín sú mydlá pevné, výdatne a husto penivé. 

Olivové mydlo Mydlá pre suchú a problematickú pokožku:

Olivové mydlá sú vďaka vysokému podielu olivového oleja vhodné najmä pre suchú pokožku. Ľudia trpiaci ekzémami, lupienkou a inými dermatoligickými problémami môžu používať predovšetkých čisté olivové mydlá bez prímesí. Tieto mydlá sú vhodné i na jemnú detskú pokožku, ktorú premastia a zároveň krásne prevoňajú (napr. olivové mydlo s materinou dúškou). Tieto mydlá ocenia aj seniori. 

Glycerínové mydloMydlá pre mastnú a aknóznu pokožku:

Glycerínové mydlá sú vhodné na zmiešanú až mastnú pleť. Sú varené z prírodných rastlinných olejov a obohatené o vonné esenciálne oleje. Zvýšený obsah glycerínu napomáha hojeniu akné, upravuje mastnú pleť a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu. Mydlá majú antibakteriálne vlastnosti, napomáhajú hojeniu pliesňových ochorení na pokožke. Pre svoju dobrú penivosť sú všetky naše glycerínové mydlá vhodné na holenie alebo si nimi dokonca môžete umyť i vlasy.

Mydlo ako darček

Hľadáte pekný a zároveň užitočný darček pre vašich blízkych? Aj jednotlivé mydielka sú samy osebe krásne, vždy sú dekorované niečím pekným, prírodným (slamienka, hlinená ozdôbka, mašlička...) V ponuke máme ale aj krásne  darčekové balenia v prírodných košíkoch či krabičkách. Mydlá sú v nich doplnené aj o iné prírodné výrobky, ako masážne oleje, soli či voňavé vrecúška. Ponuku neustále obmieňame. Týmto darčekom zaručene nič nepokazíte a určite bude mať obdarovaný radosť - tento darček totiž určite nikde nezapadne prachom, ale spríjemní svojmu novému majiteľovi takú bežnú každodennú činnosť, ako je osobná hygiena. Potešia sa hlavne mamičky s deťmi či násť-roční, ktorí to majú so starostlivosťou o pleť komplikované. 

Darčeky