Please copy and paste here your remarketing code.
Myrta Zväčšiť

Myrta

Myrta pôsobí vzpružujúco a antisepticky. Pomáha pri úzkosti, podráždení, bronchitíde, chrípke, hemeroidoch a akné.

Viac detailov

eo-myr

ks

3,55 €

Slovenský výrobokStredne prchavý éterický olej Myrta. Objem: 5 ml.
100% prírodná silica

Typ vône: sviežo bylinná, ľahko gáfrová eukalyptová vôňa.

Použitie a účinky: pôsobí vzpružujúco a antisepticky. Pomáha pri úzkosti, podráždení, bronchitíde, chrípke, hemeroidoch a akné. Účinný pri ochorení dýchacích ciest, pomáha pri vykašliavaní hlienu, má jemné upokojujúce účinky a hodí sa pre deti. Posilňuje imunitu. Vôňa je svieža, čistá, podobná vôni eukalyptu, ale oproti nemu je jemnejšia. 

V kozmetike sa 100% eterický olej (silica) Myrta používa ako aromatická a dezinfekčná prísada do zubných pást a ústnych vôd, do vôd po holení a pánskych kozmetických prípravkov, aj do masážnych krémov. Kúpele s Myrtou sú osviežujúce nielen pre pokožku, ale aj celý organizmus.

Posilňuje obranyschopnosť organizmu. Pôsobí antisepticky a antibakteriálne. Pomáha liečiť infekcie dýchacích ciest, napomáha pri liečbe bronchitídy, strate hlasu, zápalu priedušiek, podporuje vykašliavanie. Ďalej pôsobí na infekcie močových ciest a pomáha zmierňovať hemoroidy. 

Má ukľudňujúce, mierne sedatívne účinky, preto je vhodná pri nespavosti. Vhodná je predovšetkým pre pleť nečistú, mastnú, aknóznu. Nie je vhodná pre bábätká. 

  • Inhalácia: 3 kvapky silice pridať do 1 l takmer vriacej vody. Inhalovať pri zápaloch horných dýchacích ciest. Použitie v difuzéry a aromalampe- meditatívne a povzbudzujúce účinky, psychická úľava
  • Vaňový kúpeľ: 6 kvapiek silice do vody teplej 35 °C. Regeneračný účinok na pokožke, pôsobí uvoľňujúco na psychický stav organizmu
  • Podanie riedenej silicepodpora hojenia rán, výroba parfémov, použitie ako základný tón - fixátor vône

Len na vonkajšie použitie

BEZPEČNOSŤ:

Netoxický a nedráždivý. Vždy najskôr otestujte malé množstvo kvôli citlivosti alebo alergickej reakcii. Priamy a nepriamy kontakt s očami spôsobí podráždenie. Neužívajte vnútorne.

  • Objem 5 ml
  • Krajina pôvodu Slovensko
  • Vôňa Myrta

Napíšte recenziu / hodnotenie

Myrta

Myrta

Myrta pôsobí vzpružujúco a antisepticky. Pomáha pri úzkosti, podráždení, bronchitíde, chrípke, hemeroidoch a akné.

Napíšte recenziu / hodnotenie